MYYNTIEDUSTAJA

 

Haluatko sinä menestyä? Puuduttaako totutut kuviot?

Suomen Kampaamotarvike Oy on yksi Suomen vanhimmista parturi-kampaamo alan tukkuliikkeistä. Omistajavaihdoksen myötä meillä puhaltaa nyt uudet tuulet ja panostamme voimakkaasti kasvuun ja uusiin aluevaltauksiin. Toimintamme käsittää mm. maahantuomamme maailmanmenestyksen, Italialaisen SHOT parturi-kampaamo tuotteiden ja muiden huolellisesti valittujen tuotemerkkien myynnin. Erikoissarjaamme myydään vain hyvin varustetuissa parturi-kampaamoissa.

Kaipaatko uusia haasteita, itsenäisestä ja vastuullisesta työstä kansainvälisten huipputuotteiden parissa? Tehtävä tarjoaa kampaamoalan ammattilaiselle uudenlaisen palvelukonseptin ja upean tilaisuuden päästä aitiopaikalle menestymään ja kasvamaan!

Myyntiedustajana olet yrityksemme kivijalka. Toimit eturintamassa vastaten myynnin kokonaisvaltaisesta hallinnasta: uusasiakashankinnasta, asiakastapaamisista alueesi kampaamoyrittäjien kanssa sekä ennen kaikkea menestyksekkäästä myyntityöstä!


Meillä et huhki turhaan, sillä palkitsemme ahkerasta työstä oikeudenmukaisesti. Tavoitteellisella työotteella tienaat todella mukavasti.

Palkkaus pohja + provisio

 

Oma auto on työssä välttämätön.

 

Löytyykö sinulta myynninmielisyyttä ja asennetta?

 

 

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.